Protein není jen pro kulturisty

Protein není jen pro kulturisty

100% Whey Protein je kvalitní syrovátkový protein, který doplní všechny esenciální AMK a má přirozeně vysoké množství BCAA. Je skvěle stravitelný a dobře využitelný. Technologie CFM zajistí maximální zachování biologické hodnoty bílkovin.

Od 12 let

I sportující mládež může mít problém doplnit potřebné množství kvalitních bílkovin. Zvláště v případech, pokud má jedinec vysokou sportovní aktivitu, odmítá maso nebo vynechává plnohodnotný oběd ve školní jídelně.

Těhotné a kojící

Vzhledem k tomu, že syrovátkový protein je bílkovina, která se přirozeně vyskytuje v mléce, tak je vhodný při deficitu bílkovin i u těhotných a kojících žen.

Syrovátkové bílkoviny mohou být k obohacení stravy velmi vhodné. Pokud doplněk stravy obsahuje čistě bílkoviny mléčného původu (100% Whey Protein tento předpoklad splňuje), potom je v umírněném množství pro plod bezpečný.

Fitness

Bílkoviny jsou základní stavební složkou svalové hmoty. Po sportovním výkonu je důležité tělu dodat dostatečné množství kvalitních bílkovin, aby se nastartoval proces proteosyntézy. Bílkoviny přispívají k růstu a udržení svalové hmoty. Syrovátkový protein doplní všechny esenciální AMK a má přirozeně vysoké množství BCAA.

Svačina během dne

Pokud se chcete vyhnout většímu příjmu cukrů a tuků z baleného pečiva, sladkostí a sušenek a zároveň chcete spíše doplnit leckdy problematický příjem bílkovin, pak vám 100% Whey Protein poslouží jako ideální svačina kdykoliv během dne.

Senioři

Především senioři by si měli hlídat dostatečný příjem kvalitních bílkovin ve stravě. Čím je člověk starší, tím více svalové hmoty mu ubývá, a naopak podíl tuků se zvyšuje. Také problém spojený se samotným pokousáním masa může být problém, a proto jsou proteinové šejky ideální variantou.

Stáří provází i řada úrazů či operací a je důležité si uvědomit, že bílkoviny jsou základní stavební kámen pro náš organismus. I to je jeden z důvodů, proč mají starší lidé zvýšenou potřebu příjmu bílkovin ve stravě.

Tipy

Parťák pro vysněnou postavu

Bílkoviny mají nejvyšší sytící efekt a díky skvělé chuti vám 100% Whey Protein pomůže zahnat chuť na sladké.

Praktické balení na cesty

Zabalte do batohu a vyražte na výlet. Jednorázové balení 100% Whey Proteinu nezabere prakticky žádné místo a ani vás nezatíží na zádech.

Když nestíháte dát si něco k jídlu

Zažeňte hlad i když nemáte čas na přípravu jídla. Stačí pak jen pořádně našejkrovat s vodou a máte hotovo.

6.7.2024

Poznejte sílu ořechů

Zbrusu nová Denuts Protein

Vyzkoušet
Poznejte sílu ořechů

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Probuďte svoji sílu

Vyzkoušet
Probuďte svoji sílu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena